Adni egy szép módja annak, hogy azt mondjuk “szeretlek”. A szeretetre vágyakozás olyasmi, amivel az emberek születnek, és amit ki kell elégíteni. Ez egy többtényezős kérdés. Például a gyermekek elárasztása játékokkal a szeretetet érezeti velük.

Ha a tanulás hasznos akarjuk, hogy legyen, a diáakoknak szeretve kell érezniük magukat és értékelve az oktatás intézményeiben azzal, hogy megajándékozzuk őket. Ezek alapján evidens, hogy az ajándékok fontos szerepet játszanak egy emberi életben. Mi van az alkalmazottakkal? Hogyan lehet értékelni az ő erőfeszítéseiket?

Ajándékok alkalmazottaknak

Nagyobb cégek a céljaikat az alkalmazottakn keresztül érik el. Amikor szeretve és értékelve érzik magukat, a dolgozók a kompetenciájukon túl is el tudnak érni és a legjobb formájukat tudják hozni, hogy elérjék a célokat. A következők lehetséges céges ajándékok amelyeket a cégek az alkalmazottaiknak felajánlhatnak, hogy motiválják a hozzáállásukat.

Céges ajándékok

Üzleti kártyák

A társadalomban ahol élünk, csak az elismert egyéneknek van üzleti kártyája. Ha ajándékképp adunk egy ilyet, elismertnek és fontosnak fogja érezni magát az ajándékozott. Mivel ez aza ajándék személyre szabott, befolyásolhatja őket számottevően, attól független, hogy mennyibe került.

De emelett, nem adht személyre szabott ajándékokat a dolgozóknak, ha nem tudja mi érdekli igazán őket. Emiatt ritka hogy nagyobb cégek a dolgozókkal úgy létesítenek kontaktust, hogy tudják mire vágynak és szép egyéni, jelentőségteljes ajándékot tudnak adni.

Alvó maszk

Elvárhatóan, a dolgozók korán reggel kezdenek és késő este is végezhetnek a munkájuktól függően. Muszáj pihenniük, hogy a következő napon hatékonyak tudjanak lenni. Ez okból kifolyólag,ha meglepi őket drágább alvómaszkokkal, az akár nagy segítség is lehet nekik. Legtöbbjük kényelmes memóriahabból készült, ami ellazítja a szemeket.

Céges ajándékok

Spa Ajándékutalvány

Egy spa ajándékutalványt adni talán a legjobb módja annak, hogy megmutassuk, mennyire értékeljük a dolgozókat.Bizonyítja, hogy érdekli Önt az egészségük és jóllétük. Egy ajándékutalvvány egy spa-ba vagy egy masszázsra egy remek kinyilatkoztatásaz ajándékozottnak.

Céges ajándékok

Ezen felül sokáig tartó hatása is van, mivel egy élményről beszélünk. Bizonyosodjon meg arról, hogy dolgozói motiváltak lesznek, hogy ezt kemény munkával viszonozzák.

Valami személyes

Sok dolgot ajánlhatnak fel a cégek, nem felttlen logóval. Lehetnek szemüvegek, pólók vagy teáskannák melyek jelentemnek valamit. Kell, hogy legen története.

A legjobb ajándék olyan üzenetet kell megfogalmazzon, ami azt sugallja “ Tudok rólad valami értékeset”. Az ajándékozás indoka és az ajándék maga éreztetni fogják a dolgozókkal, hogy törődik velük.

Elismerési bizonyítvány

A személyes elismerés nagyon motiálja a dolgzókat. Tegyen erőfeszítéseket és állítson össze egy elismerési bizonyítványt, melyen feltűnően kiemel egyes tulajdonságokat és hozzájárulását az egyes dolgozóknak. A hatékonyságért nyílvánosan adja át az ajándékokat. Mégha kis ajándékot is ad a hála nevében, a publikus elismerés és a bizonyítvány bizonyítja majd a dolgozóknak, mennyire hálás az erőfeszítéseikért.

Előnyei annak, ha az alkalmazottakat megajándékozza

Az ajándékok javítják a munkamoráljukat. Tudva, hogy értékelik őket, motiválva lesznek, hogy jobban végezzék a feladataikat.

A csapatszellem hasznos. A dolgozók segíteni fogják a munkáját, amíg tudják, hogy minden extra erőfeszítésük értékelve van. Ahelyett, hoyg félnének Öntől, kollégaként tekintenek majd Önre.

Összességében, a cégek csak úgy érhetik el céljaikat, ha a dolgozók erőfeszítéseket tesznek.Bár a fizetés és a bónuszok fontosak, az erőfeszítéseik értékelése ajándékokkal pozitívan fogja őket befolyásolni.

Olvassa el a témáról szóló cikket hajhosszabbítás.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások: